Letselschade advocaat kosten

Letselschade advocaat kosten

Letselschade advocaat kosten worden betaald door de aansprakelijke partij. U wilt een letselschade advocaat inschakelen en u wilt weten wat dat kost? De kosten van uw advocaat worden vergoed door de aansprakelijke partij. Meestal is dit een aansprakelijkheidsverzekering. De aansprakelijke verzekeraar vergoed ook de letselschade advocaat kosten. Dit is wettelijk geregeld. U heeft hier als slachtoffer recht op.

Hoe wordt het bedrag dat aan advocaat wordt betaald bepaald? Een rechter laat dit afhangen van de hoogte van de schade. In de praktijk wordt dit ook toegepast. Hoe hoger het schadebedrag dat aan het slachtoffer wordt uitgekeerd, hoe hoger de redelijke kosten van de advocaat.

De advocaatkosten  worden naast uw schade vergoed. Het is niet de bedoeling dat de advocaat ook nog een gedeelte van uw schade ontvangt. Meestal zal de advocaat met u de afspraak maken dat hij geen kosten bij u in rekening zal brengen.

Letselschadevordering.nl werkt met advocaten die in het geheel geen kosten in rekening brengen bij het slachtoffer. Dit wordt schriftelijk vastgelegd! Dus geen kosten voor u en zeker geen verassingen achteraf. U ontvangt 100% van de schade. Daarnaast zal de advocaat altijd een redelijk loon ontvangen. Ook de kosten van ingehuurde experts worden vergoed. Deze worden verhaald op de aansprakelijke verzekeraar.

Neem nu contact op met letselschadevordering en laat u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden.

Wilt u een persoonlijke schatting ontvangen. Vul dan uw gegevens in en u wordt teruggebeld.

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.

   Hoeveel kan ik vorderen?

  Vul uw e-mail en telefoonnummer in. Binnen 5 minuten weet u hoeveel u kunt vorderen!


   Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.

   Snel juridisch advies bij persoonlijke schade door
   • Ongevallen
   • Medische fouten
   • Verkeersongevallen
   • Geweld
   • Bedrijfsongevallen
   Beoordeel
   [Totaal: 1 Gemiddeld: 5]